Edikli Osman Gazi İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki; Okulumuzda öğrenim gören tüm öğrenciler, toplumun her alanında, izlenir birer lider olarak yetişsinler. Diliyoruz ki; Öğrencilerimiz ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, devam edecekleri ortaöğretim kurumlarında, hedeflerini birer bilim adamı,sanatçı,eğitimci vb. bireyler olarak yetişebilsinler.

Misyon: Biz EDİKLİ OSMAN GAZİ İLKOKULU çalışanları olarak, okulumuzda öğrenim gören tüm öğrencileri, bu gün ve gelecekte, yeniliklere açık, ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda, meslek sahibi olabilecek, kendini ve toplumu sürekli geliştirmeyi amaçlayan, özgüveni tam bireyler olarak, YETİŞTİRMEK İÇİN VARIZ!

Başarılar: Öğrencilerimiz eğitim kadememizi başarıyla tamamlayıp bir üst eğitim kademesine geçiyor.

Saatler: Ders Başlama: 8.45 Öğle Arası: 12.10 Ders Bitiş: 14.25
Servis Bilgisi: Otobüs/Dolmuş
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0-0
Okulun Sınav Başarı Durumu: Sınıflarımız 15-25 Arası Öğrenciden Oluşmaktadır. Başarı Düzeyi Normaldir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun Bahçesinde Geleneksel Çocuk Oyunları Çizimleri Mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzun Bahçesinde Eğitici Çizimler Mevcuttur.
Proje Çalışmaları: Eğitimde İyi Örnekler adına her yıl proje geliştiriyoruz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: erasmus-etwinning
Kontenjan Bilgileri: 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 1 Okul Öncesi Öğretmeni 6 Sınıf Öğretmeni 1 Hizmetli 1 TYÇ Personeli
Diğer Hususlar: OKULUMU ÇOK SEVİYORUM :)

WEB - https://edikliosmangazi.meb.k12.tr